ФИФА даде ход на делото на Гаджев срещу Кубан


ФИФА даде ход на делото на Гаджев срещу Кубан

1414 0

ФИФА даде ход на делото, което Владимир Гаджев заведе срещу Кубан (Краснодар). Искът на българския национал е да му бъдат изплатени всички заплати по договора, който бе скъсан едностранно от страна на руския клуб през януари. Тогава настоящият футболист на Ковънтри се присъедини към Кубан за лагера на тима в Кипър, след като двете страни имаха предварителен контракт за срок от 2 години и половина.

Въпреки това Гаджев не бе допуснат да тренира с новите си съотборници, а впоследствие бе отпратен от шефовете на тима.

Сега от световната футболна централа в Цюрих са дали срок до края на април, в който от Кубан трябва да предоставят своите доказателства по казуса.

„Практиката показва, че в повечето случаи подобни дела се печелят от футболистите. Много зависи от това как и кой води делото, какви доказателства имат от клуба. При тях нещата са много объркани, ситуацията прилича на тази в ЦСКА. Едни хора си отиват, други се връщат. Клубът има много задължения и дори е изненадващо, че го допуснаха до участие в руския шампионат", заяви агентът на играча Генади Вучков, цитиран от "Труд".

В същото време мениджърът призна, че се очаква Гаджев да дебютира официално за Ковънтри още през този уикенд: „Той е много впечатлен от отношението и начина, по който го вкарват във форма. Умишлено не се бърза с дебюта му, защото тимът имаше криза в резултатите и това можеше да повлияе негативно. По всяка вероятност ще играе в събота срещу Донкастър. Адаптацията му протича много добре".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички