Димитър Пенев разкри: Бербатов бе отвлечен от мафията


Димитър Пенев разкри: Бербатов бе отвлечен от мафията
Снимка: Getty Images/Guliver

5365 0

Треньор номер едно на България за 20-и век Димитър Пенев разкри една неизвестна страница от историята на най-добрия български футболист в нашето съвремие - Димитър Бербатов. Пред изданието "Telefoot" легендата разкри, че нападателят на Монако е бил отвлечен от българската мафия по времето, когато беше в ЦСКА. Причината - искали са да го вземат в своя отбор.

"Героят от победата на Монако срещу Арсенал в Шампионската лига е специален играч, който си има своя история", започва изданието, което се свързва с Пенев, за да научи историята му.

"Това се случи на тренировъчната база във времето между две тренировки. Димитър излезе и тръгна със съотборник, застигна ги голяма черна кола, на която Димитър бе качен и отсъства два часа. Когато се върна, каза, че не иска да говори за това", разкрива Стратега.

Изданието се свързва с Владимир Манчев, който по това време е съотборник с бъдещата звезда на Байер, Тотнъм и Манчестър Юнайтед. Той обаче, зачитайки личния живот на Бербатов, отказва да коментира темата.

"Не мога да говоря за лични неща. Той не говореше много, нямаше много приятели. Той си има кръг около себе си, освен с който общува и със семейството си, това е всичко", казва само Манчев.

"Той притежава интелигентност, каквато малцина имат", открехва за него съотборникът му в Монако Жереми Тулалан.

"Telefoot" разговаря и със самия Бербатов, но вече не по тази тема, а за талантите му. И разкрива, че вероятно българинът няма да остане в света на футбола, когато прекрати кариерата си. "Когато видя нещо или някой, който ми харесва, мога да го рисувам. Обичам и филмите, мисля, че мога да се представя добре като актьор", споделя Бербо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички