Димитър Митов "изби" лъжата и обяви плановете за бъдещето си


Димитър Митов "изби" лъжата и обяви плановете за бъдещето си
Снимка: Getty Images

1147 0

Българският вратар Димитър Митов отрече спекулациите, че може да напусне клуба си. Той продължава да се подвизава за третодивизионния английски Кеймбридж Юнайтед, като според слуховете можеше да продължи в шотландския гранд Рейнджърс.

"Ще остана. Чувствам се добре тук. Защо да си тръгвам? Не знам откъде се появиха тези информации. Щастлив съм в Кеймбридж и винаги съм бил", заяви стражът пред "Кеймбридж Нюз".

Българинът направи отлична кампания за клубния си тим и безапелационно бе избран за "Играч на сезона" от клуба, след като помогна на отбора да завърши на 14-ото място в Лига 1.

Той записа 51 срещи, като един от най-впечатляващите беше при отстраняването на елитния Нюкасъл Юнайтед след успех с 1:0 в турнира за Купата на Футболната асоциация в началото на годината. Тогава той остави отлични впечатления в домакинските привърженици.

Мениджърът Марк Бонър също не очаква да има напуснали до края на летния трансферен прозорец.

"Имаме добър отбор, от много места се интересуват от наши играчи, но очаквам всички да бъдат при нас и след затварянето на трансферния прозорец", подчерта специалистът.

Вижте най-интересните сделки от летния трансферен прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички