Димитър Бербатов представя своите идеални 11


Димитър Бербатов представя своите идеални 11
Снимка: Guliver/GEtty Images

1868 0

Голмайстор №1 на националния отбор по футбол на България Димитър Бербатов определени своята "идеален състав", който ще попадне в следващото издание на списание "Four Four Two". Интересното е, че той е изготвен само от играчи, с които той е играл в един отбор, следователно в него не попада голямата звезда на Барселона Лионел Меси.

Още по-интересно е, че сред 11-те на Бербатов попада Стилиян Петров - двамата играха заедно в ЦСКА и в националния отбор по футбол.

"Мотото на живота на Стилиян е, че никога не бива да се предаваш. Той беше надарен играч и е сред най-добрите хора", обяснява нападателят.

Ето ги и 11-те на Бербатов: Едвин ван дер Сар, Гари Невил, Рио Фърдинанд, Неманя Видич, Патрис Евра, Стилиян Петров, Пол Скоулс, Райън Гигс, Кристиано Роналдо, Уейн Рууни, Роби Кийн.

Любопитното е, че Бербо поставя себе си на... резервната скамейка. Там компания му правят Ледли Кинг и Михаел Балак. За мениджъри са избрани Сър Алекс Фъргюсън и Мартин Йол.

"Сър Алекс знаеше всичко за футбола и имаше аура на величие. Йол беше като баща за отбора. Не, всъщност беше като кръстник", казва още бившата звезда на "червените дяволи".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички