Българи подливали вода на "гения" Карачанаков


Българи подливали вода на "гения" Карачанаков
Снимка: http://vk.com

1587 0

Българи, незнайно с какви клубни пристрастия и с какъв статус, са се опитали да провалят трансфера на Антон Карачанаков в руския анонимен Балтика. Това призна пред "News7" новият мениджър на крилото Мирчо Димитров, който определи беглеца от ЦСКА като "следващия гений, произлязъл от школата на Благоевград".

"Когато отидохме в Русия и започнахме да готвим договора, имаше писма и обаждания от България, че футболистът е обвързан с други клубове, че имал вече договорки. Но изчистихме всичко и в крайна сметка подписахме договора. Антон е следващият гений, произлязъл от школата на Благоевград, той може да играе във всеки отбор в руската Премиер лигата", коментира Димитров.

Мениджърът призна, че един от клубовете в първия ешелон на руския футбол е искал силно младия българин в състава си. Това бил Урал. Карачанаков тренирал с отбора няколко дни, като дори е взел участие в две контроли. По време на престоя си там Антон очаровал всички с прецизното си изпълнение на фаулове. "Знаеха, че силата на Антон е в фауловете. Ръководството реши да го изпробва. От пет вкара пет, всички бяха във възторг", разкри Димитров.

От Урал предложили договор на играча, но не могли да му гарантират да играе редовно. Затова Карачанаков и агентът му преценили, че е по-добре той да премине в Балтика, където ще играе по-често. Урал обаче продължава да го следи и може да направи нова оферта, след като договорът на крилото изтече през май.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички