Божинов вдигна мизата - дава 1000 евро за асистенция, но само на...


Божинов вдигна мизата - дава 1000 евро за асистенция, но само на...

1231 0

Българският нападател на Партизан Валери Божинов отчаяно иска за първи път в кариерата си да стане голмайстор на лига, в която се състезава. Именно за това той предложи на съотборниците си да им плаща по 500 евро за асистенция. Има обаче и колега, на който българинът ще брои по 1000 евро за голов пас и това е ветеранът Саша Илич.

"Никога в кариерата си не съм ставал голмайстор на лигата и бих искал точно в Партизан това да ми се случи. Искам до края на сезона да стана стрелец номер едно, но не зависи само от мен. Ще зависи и от колегите ми. Но ако играем максимално ефективно, както срещу раднички, тогава имам шанс", призна Божинов пред "MOZZART Sport".

В момента Божинов има 18 попадения, с две по-малко от лидера Уго Виейра от Цървена звезда, като и двамата са застрашени от Андрия павлович.

"Отлични са и двамата, но искам аз да бъда първи. Не виждам нищо осъдително в това. За мен би означавало много. Надявам се, че съотборниците ми ще продължат да ми подават. Играх в най-добрите клубове и знам, че тези неща повдигат духа в отбора", смята нападателят.

Що се отнася до Саша Илич, Божинов наскоро каза, че Партизан трябва да му предложи доживотен договор.

"Казах му в разговор, че ще му давам по 1000 евро за асистенция, а той ми каза: "Не мога, уморен съм". Всички знаем, че това не е така", сподлея Валери.

Той бе запитан и за бъдещето си. "Не мисля да напускам Партизан, защото имам договор за още една година. Но по-добре питайте директорите", каза нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички