Божинов контузен, дебюта му се отлага


Божинов контузен, дебюта му се отлага

1841 0

Валери Божинов е получил леко разтежение, което ще му попречи да дебютира за Тернана днес при гостуването на Бреша, пише “24 часа”.

След като премина от Левски в клуба от италианската Серия Б, българският нападател изгледа от резервната скамейка успеха с 1:0 при визитата на бившия му тим Виченца в неделя. Божинов трябваше да запише дебютните си минути днес. Но травмата му не е сериозна и той трябва да дебютира пред посрещналите го горещо тифози от Терни в домакинството на Болоня в мач от 5-ия кръг на Серия Б във вторник.

След първите три кръга Тернана е на второ място с две победи и равен. А амбициите на клуба са за промоция в Серия А. Основни надежди се възлагат на головете на новото попълнение Божинов.

В същото време елитният Парма ще следи детайлно изявите на Валери за Тернана. “Пармалатите”, за които 28-годишният българин рита между 2009 и 2011 г., обмислят да го привлекат от следващото лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички