Благой Георгиев отказва оферти - спира с футбола


Благой Георгиев отказва оферти - спира с футбола

1296 0

Бившият български национал Благой Георгиев обмисля да прекрати футболната си кариера след края на договора си с руския Рубин Казан, съобщава "Известия".

34-годишният полузащитник има контракт с клуба от столицата на Татарстан до септември, след което възнамерява да окачи обувките на пирона. Неназован източник, близък до българина, съобщи, че Георгиев е имал няколко варианта да продължи да играе, но въобще не ги е разгледал.

"След като ръководството на Рубин заяви на Георгиев, че няма да разчита повече на него, българинът получи няколко много добри оферти. Имаше варианти както от Русия, така и от чужбина. Но Благо реши да остане в казанския клуб до края на договора си. В Рубин той получава много добра заплата.

Имаше и варианти за отдаване под наем, при които той щеше да продължи да получава същото възнаграждение, както в казанския отбор, но Благо отказа. Договорът му изтича пред септември, но той не си търси нов отбор. По всяка вероятност след края на контракта му с Рубин той ще окачи обувките на пирона.

В момента Благо почти не поддържа физическа форма. Освен това, съпругата му е бременна и сега го интересуват основно семейните въпроси", коментира ситуацията източникът на "Известия".

Агентът на футболиста Анзор Гаргаев пък заяви, че търси нов отбор на Георгиев. Според него, приоритети остават Емирствата, Китай и Русия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички