Благой Георгиев и Валери Божинов се събират в едно първенство


Благой Георгиев и Валери Божинов се събират в едно първенство

5225 0

Благой Георгиев и Валери Божинов може да заиграят в едно и също първенство - руското. Това заяви нападателят на Оренбург, като Георгиев сподели какви с абъдещети му планове, след като отборът му изпадна от елита. 

"Изпаднахме, въпреки че играхме добре цял сезон. Първенството в Русия е доста силно. Нямахме късмет да се преборим за място над чертата. Не съм решил дали ще остана в Оренбург. Имам предложения от няколко клуба в руския елит", каза Георгиев пред "Спортски журнал".

"Водя преговори с Арсенал Тула. Надявам се да постигнем договорка. Ще се радвам да работя с треньора Миодраг Божович".

Нападелят коментира и възможността Божинов да играе също в Русия. Двамата са добри приятели и често се поздравяват в социалните мрежи."С Божинов се чуваме често. Неотдавна той се завърна от Китай, а може да заиграе и в Русия, ако е рекъл Господ. Все пак му казах, че Цървена звезда е по-добра от Партизан".

Георгиев игра за Звезда в периода 2006-2007 г. и спечели Купата на Сърбия.  "Ще помня феновете на "Цървена звезда" цял живот. Никой друг клуб, в който съм играл, не е имал такава подкрепа от трибуните. Бяхме успешен тим. Бях много щастлив на "Мала Маракана". Все още следя мачовете на тима", заяви нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички