Бившият скаут на Палермо: Едно условие дели Чочев от подножието на великите


Бившият скаут на Палермо: Едно условие дели Чочев от подножието на великите

2885 0

Изключително ласкаво се изказа бившият главен скаут на Палермо Франческо Мусумечи за българския национал Ивайло Чочев. Според него халфът има шансове ако не да бъде велик футболист, то поне да е близо до най-големите футболисти.

Българинът започна сезона с неприятно чувство в устата, породено от информациите, че Палермо иска да се отърве от него. След това обаче той вкара решаващ гол в турнира за Купата на Италия срещу Бари в последната секунда на мача и перспективите пред него са по-светли.

"Чочев заслужава повече шансове. Мисля, че българинът се превръща в един от най-интересните халфове в нашата елитна дивизия", сподели Мусумечи пред "Tuttomercatoweb".

"Трябва му повече постоянство и ако това стане, той ще е в подножието на великите играчи. Да не забравяме, че е само 93-ти набор", допълва бившият скаут.

Мусумечи разкрива, че българският футболист е открит благодарение на италианската компания "Wyscout".

"След като разбрахме за него, Чераволо отиде директно до София, за да го гледа на живо и да финализира една отлична перспектива за Палермо, която скоро ще се превърне в печалба", споделя той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички