Бивш треньор на Реал Мадрид засипа със суперлативи Бербатов


Бивш треньор на Реал Мадрид засипа със суперлативи Бербатов

2409 0

Бившият старши-треньор на Реал Мадрид Хуанде Рамос засипа със суперлативи българския нападател Димитър Бербатов, който снощи записа дебют за ПАОК.

Двамата работиха заедно през сезон 2007/08, когато испанският треньор беше начело на Тотнъм, а българинът нижеше гол след гол със селекцията на "шпорите".

Рамос е категоричен, че гръцкият клуб ще получи много от Бербатов, който безспорно е попадение №1 на трансферния пазар в южната ни съседка.

"Бербатов може да помогне много на ПАОК. Запознат съм със състоянието на клуба и очаквам Митко да изиграе ключова роля", коментира Рамос пред RealNews.

"Той може да вкара много голове и да помогне на тима да постигне успехи и в местното първенство, и в европейските клубни турнири.

Сигурен съм, че присъствието на звезда от подобна величина е важно не само за клуба, но и за гръцката Суперлига като цяло", каза още специалистът, който сподели и спецификите на Бербатов и като играч, и като човек.

"Всеки наставник може да очаква много от него, и то не само попадения. Бербатов е страхотен играч с отлична техника и умело придвижване по терена без топка. Той е много ценен за всеки наставник, защото прави класата в атака.

Що се отнася до характера му като човек - всички, които го познават, могат да потвърдят, че е напълно земен. Той се труди здраво, демонстрира изключително самочувствие, но в никакъв случай не се държи като звезда - напротив! С него никога не имало нито един проблем в колектива.

Убеден съм, че ПАОК направи огромен удар с неговото привличане и това ще си проличи на терена", категоричен е Рамос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички