Бербатов със специална награда, посвети я на родителите на изявените деца в България (СНИМКИ)


Бербатов със специална награда, посвети я на родителите на изявените деца в България (СНИМКИ)
Снимка: НСА Прес

2150 0

Звездата на българския футбол Димитър Бербатов получи специален приз по време на "16-те награди на вестник "24 часа" "Достойните Българи". Наградата бе заради фондацията на Бербо, която помага на българските деца, трудещи се в различни сфери. Нападателят изказа и възхищението си към хората, които правят добро за страната ни.

Веднага след церемонията Бербо качи в социалната мрежа "Facebook" снимки от церемонията, както и снимка на една от дъщерите си, която държи грамота от същото събитие. 

"Награда от инициативата "Достойните българи" за фондация "Димитър Бербатов - за мен е чест! Аз имам фондация и вече 10 години работим здраво, за да правим каквото можем за промяна на средата, в която всички живеем. Подкрепяме изявени деца, които не само са таланти, но също работят здраво. Моята награда е за "моите" достойни българи - родителите на тези деца, които са ежечасно до тях по нелекия път на успеха! Вие сте достойни българи!", написа бившият играч на Манчестър Юнайтед под своята публикация. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички