Бербатов се завръща на "Олд Трафорд" като легенда


Бербатов се завръща на "Олд Трафорд" като легенда

5073 0

Най-добрия действащ български футболист Димитър Бербатов ще се завърне на стадион "Олд Трафорд", където прекара едни от най-хубавите моменти в кариерата си, както и тежки такива.

Нападателят е удостоен с честта да бъде една от футболните легенди, които ще участват в традиционния и популярен в цял свят благотворителен мач "Футболна помощ".

Бербатов ще бъде част от Отбора на света, който ще се противопостави на отбор на Англия. Треньор на българина в двубоя, който е на 5 юни, ще бъде "пресният" шампион на Англия с Лестър Клаудио Раниери. Англия ще бъде водена от Жозе Моуриньо.

Двубоят е под егидата на Уницеф и се провежда всяка година от 2006 насам, като чрез него са събрани над 15 милиона паунда за различни каузи.

Засега освен българина, в мача ще се включат Джейми Карагър, Роби Фаулър и Яп Стам. Други имена на легенди не се разкриват, но имената на знаменитостите вече са ясни.

За Англия ще играят певците Луис Томлинсън, Оли Мърс и Марвин Хъмс, водещият Марк Райт, комедиантът Джак Уатхол, а най-вероятно и английският посланик на Уницеф Роби Уилямс.

Капитан на Отбора на света ще бъде уелският актьор Майкъл Шийн, а други звездни съотборници на Бербатов ще са световноизвестният готвач Гордън Рамзи, бившият певец от група Westlife Ники Бърн и водещият Рики Хейууд-Уилямс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички