Бербатов копирал гол на Роналдиньо в най-паметния си мач за Тотнъм


Бербатов копирал гол на Роналдиньо в най-паметния си мач за Тотнъм
Снимка: Getty Images / Guliver

2820 0

Българският нападател Димитър Бербатов смята, че победата с 4:3 над Уест Хем е най-показателна за първия му сезон в Тотнъм и съответно във Висшата лига. Това призна бившата звезда на "шпорите" за програмата на клуба.

Бербатов вкара от пряк свободен удар за 3:3 в 89-ата минута, преди Пол Сталтери мушна победния гол в добавеното време, пращайки в еуфория феновете на "шпорите". Това бе през март 2007 г.

Възпитаниците на Мартин Йол изоставаха с 0:2 до почивката, преди Джърмейн Дефо и Тему Тайнио да изравнят.

През този сезон Тотнъм вкара 57 гола.

"Мисля, че нашата победа с 4:3 над Уест Хем казва всичко, когато става дума за първия ми сезон в Тотнъм. Това обобщава типа отбор, който бяхме тогава. Имахме много луди мачове като този, в който вкарвахме много голове", споделя Бербатов, цитиран от hertfordshiremercury.co.uk.

"Аз вкарах от пряк свободен удар в този мач, като топката се отклони в горния ъгъл. Бях виждал Роналдиньо да вкарва един подобен за Бразилия няколко години по-рано, така че реших да опитам същото", допълва българинът.

"Беше страхотно да видя, че се получи. Пол Сталтери отбеляза, за да излезем ние победители в последния момент и ние всички полудяхме", завърши бившата звезда от Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички