Бандата се изцепи: Аз - проблематичен? Вижте Роналдо!


Бандата се изцепи: Аз - проблематичен? Вижте Роналдо!
Снимка: Starsport

1742 0

Българският защитник на Партизан Иван Бандаловски си спечели упреци, че е проблематичен играч и в Сърбия. Националът обаче се защити по интересен начин, при всякакво отсъствие на скромност, сравнявайки се с актуалния носител на "Златната топка" Кристиано Роналдо.

"Изписаха се всякакви глупости, че съм недисциплиниран на терена. Това не е вярно. В кариерата си имам повече от 200 мача и само два червени картона. В Партизан даже нямам жълт. Е, Кристиано Роналдо има най-малко седем в кариерата си, пък на мен поставят етикет, че съм проблематичен", коментира Бандата пред "Vecernje novosti".

Защитникът сравни българския със сръбския футбол и посочи, че няма голяма разлика между тях. "Всичко тук е подобно на България. И като стадиони, и като качество на клубовете. Ние имаме Лудогорец, който дръпна с много пари. Тук над всички са Звезда и Партизан", коментира бекът.

Бандаловски признава, че е впечатлен от феновете на "гробарите". "Големи са, може би най-хубавата част от клуба. Бях на баскетболното дерби, атмосферата беше фантастична, със сигурност ще отида отново", категоричен е той.

Бившият играч на ЦСКА говори и за предстоящия сблъсък между Звезда и Партизан, който е след три седмици. За момента "черно-белите" водят с 2 точки пред съперника.

"Гледах мача им срещу Напредак. Не видях нищо специално, нямаше разлика между тях и Напредак. Сигурен съм, че имаме по-добър отбор и ще го докажем в края на сезона", уверен е Бандаловски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички