Бандаловски: Хората в България са по-негативни от тези в Сърбия


Бандаловски: Хората в България са по-негативни от тези в Сърбия

1694 0

Българският национал Иван Бандаловски е изключително доволен от първия си полусезон с екипа на Партизан. Той е категоричен, че отборът е много силен, а Белград - един от най-хубавите градове, в които е бил в Европа.

"Доволен съм, че успяхме да станем шампиони, а пред мен има още много цели“, коментира пред клубния сайт на Партизан Иван Бандаловски.

"В България хората са по-негативни, отколкото в Сърбия. Същото е и при журналистите. Феновете на ЦСКА бяха доволни, че се върнах в националния отбор, но имаше и такива, които не бяха. Изиграх два мача, не разочаровах и сега никой не говори лошо за мен.

Сърбите и българите имат еднакъв манталитет. От друга страна привържениците ни са отлични, атмосферата е позитивна и не съм имал проблеми да се адаптирам. Още след втората седмица се чувствах като да съм в Партизан от две години", каза още Бандата.

"Не е трудно да се приспособиш към Белград. За живот – един от най-хубавите градове в Европа. Липсва ми само малко време, заради ангажиментите с отбора. Въодушевен съм от атмосферата на голямото дерби. И преди бях чувал, че на вечното дерби има невероятна атмосфера, но сега имах възможност да се уверя", допълни Бандаловски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички