Балъков: По-добре ще ми е да водя Барса или Реал


Балъков: По-добре ще ми е да водя Барса или Реал

1292 0

Легендата на българския футбол Красимир Балъков обяви, че към момента плановете за треньорската му кариера са свързани с трупане на нови знания до лятото, когато очаква да поеме конкретен отбор.

“Знаете, че футболната професия не е лесна работа и има много стрес, като от време на време имаме нужда от почивка. През тази година съм си направил програма до лятото да посетя 2-3 германски клуба.

Да сверя часовника и да видя как са новостите в съвременния футбол. Да усетя от кухнята, защото едно е да гледаш по телевизията или на живо мачове, а друго е да имаш възможността да бъдеш между треньорските щабове”, заяви Балъков.

Както “24 часа” съобщи, той ще се запознае с новите тенденции в треньорската професия, като следи пряко работата в хита в Бундеслигата “РБ Лайпциг”, “Херта” и “Айнтрахт”.

“След като не съм подписал с никой клуб, значи нямам реална оферта”, коментира Балъков дали има отправена оферта от български отбор.

“Аз съм си родолюбец и много често споря с моите колеги, че въпреки българския манталитет и българските условия можем да интегрираме нещо отвън и заради това не изключвам България като работа. Разбира се, че ще бъда по-доволен, ако съм треньор на “Реал” (Мадрид) или “Барселона”, каза още Балъков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички