Атанас Курдов: Не съм пияница, с Мъри не се харесваме


Атанас Курдов: Не съм пияница, с Мъри не се харесваме

1814 0

Нападателят на казахстанския Астана Атанас Курдов призна, че е в лоши отношения с треньора на отбора Станимир Стоилов. Юношата на "Левски" бе изваден от групата на тима, която пътува за лагер в Обединените арабски емирства.

"Не съм на лагер с отбора по нареждане на наставника - сподели пред "България Днес" Курдов. - Стоилов не ме взе в ОАЕ под претекст, че съм бил пияница. Изкараха ме, че през ден нарушавам режима и си правя каквото си искам. Това изобщо не е така. Един път закъснях за тренировка, и то беше по семейни причини. Обясних на треньора, но той ме глоби с 10 000 хиляди евро. Не съм в добри отношения със Стоилов от доста време. Откакто той застана начело на отбора, получавам все по-малко игрови минути. С него не се харесваме", разкри Курдов.

Нападателят, който има още двегодишен договор с Астана, се подготвя самостоятелно на стадион "Овча купел". Именно от Славия той премина в казахстанския тим за сумата от 1 милиона долара. Курдов се присъедини към Астана преди година и има изиграни 26 мача. В тях юношата на "Левски" е отбелязал шест гола.

"Имам договор с Астана и моето желание е да го изпълня. Знам, че бъдещето ми в отбора е несигурно. Трудно ще ми е, защото искам да играя", допълни играчът, който вчера празнуваше имен ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички