Амкар уволни Славолюб Муслин


Амкар уволни Славолюб Муслин
Снимка: Getty Images/Guliver

1380 0

Славолюб Муслин вече не е наставник на Амкар (Перм). Специалистът бе уволнен с единодушно решение на Управителния съвет на клуба за несправяне с поставените задачи за сезона. Това обявиха от Амкар на официалния си сайт.

Решение за това кой ще поеме отбора ще бъде взето на следващото заседание на управата, което е насрочено за края на годината. Вероятно новият треньор на руския клуб ще влезе в ролята си след завръщането на играчите от почивка около празниците.

Амкар се намира на 14-о място в таблицата, след изиграването на 16 кръга. Отборът, в който играят трима българи - Георги Пеев, Захари Сираков и Петър Занев, има само три победи през полусезона и общо 12 спечелени точки.

Муслин, който пое тима от Перм през юни тази година, влезе в конфликт с един от лидерите на тима - Георги Пеев. Той го запрати в дубъла, след като българинът коментира финасовите проблеми в клуба и факта, че напоследък не попадаше в състава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички