Алекс Колев: Ботев е шансът ми за националния отбор


Алекс Колев: Ботев е шансът ми за националния отбор

1463 0

Младежкият национал Алекс Колев призна, че до понеделник ще бъде играч на Ботев (Пловдив).

Днес нападателят ще изиграе последния си мач за белгийския Геел, преди да се върне в България. Тук той ще премине медицински изследвания и ще подпише с "канарчетата", ако всичко е наред.

"Двата клуба се бяха свързали и се бяха разбрали. Имах и други предложения през последните две седмици. Имах оферта от Оксер, която отказах. Белгийският Локерен също ме искаше, но вече бях казал, че ще се върна в Ботев", коментира Колев пред "Дарик".

Той обясни мотивите си да избере Ботев. Оказва се, че това са невероятните фенове на пловдивския клуб и... националният отбор на България.

"Ботев е голям отбор, с голяма публика. Щом съм взел това решение, значи е правилното за мен. Една от офертите бе по-добра финансово, но моята мечта е да играя в националния отбор на България, и за мен това е пътят. По-добре да играя в България, в топ отбор, отколкото във втора лига във Франция, независимо от финансовите параметри", мъдро заключава Колев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички