Аякс извади оферта за Ники Михайлов, вижте какво каза той


Аякс извади оферта за Ники Михайлов, вижте какво каза той
Снимка: БГНЕС

2282 0

Блгарският национал Николай Михайлов може да се завърне в холандския шампионат. Според местното издание voetbalzone.nl, вратарят е в полезрението на гранда Аякс.

"Във вторник се прибира в Труция. Имам още една година договор с Мерсин. Отборът е с нов треньор и ми предстои да са запозная с него. Не е коректно да коментирам други оферти независимо дали ги има или не", каза самият Милайлов пред Sportline.

Още докато играеше в Твенте, името му беше свързвано с най-титулувания холандски отбор. След Ниската земя обаче кариерата му продължи към италианския Верона, а сега е в турския Мерсин.

Аякс търси нов вратар, защото се очаква титулярът на позицията Яспер Силесен да бъде продаден. Към него има интерес от редица водещи европейски клубове и почти е ясно, че няма да остане в Амстердам.

Другите двама вратари на гранда са ветеранът Диедерик Бьор и младокът Андре Онана. Затова се търси играч с достатъчно опит на позицията. Вариантите са няколко, но ще се изчака трансферът на Силесен, за да се работи по тях.

Колкото до Михайлов, той направи много силна кариера в Холандия и дори спечели титлата на страната с Твенте. Там прекара цели шест години и записа близо 100 мача с екипа на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички