Агентът на Тонев: Вердер го иска, трансферът зависи от три неща


Агентът на Тонев: Вердер го иска, трансферът зависи от три неща

1903 0

Агентът на Александър Тонев Николай Жейнов потвърди за интереса към клиента му от страна на изпадащия от германската Бундеслига Вердер (Бремен). Трансферът обаче зависи от това дали Селтик, който е платил за наема на българския национал до лятото, ще се съгласи да го пусне. Решаващо ще бъде още желанието на Астън Вила, който държи правата на крилото, да се раздели с него, както и мнението на самия играч.

"Вердер отново показа интерес към Тонев, но на този етап още не знаем дали ще има трансфер", заяви Жейнов пред "The Scotsman".

"Преди да премине във Вила, аз отидох с Александър до Германия и му казах да подпише с Вердер. Той избра Астън Вила, а аз му казах, че прави грешка. Оказах се прав. Сега Вердер отново го иска и се надявам, че той ще вземе най-правилното решение този път. Всичко зависи от това дали Вила иска да го продаде и от това дали той иска да отиде в Германия", заяви още българският агент.

Според "The Scotsman" бирмингамци ще се съгласят да продадат българина при добра оферта, тъй като той не попада в плановете на треньора, а освен това е с опетнено от расисткия скандал име.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички