В Индия: Димитър Бербатов напуска Керала през март

Приключението за Димитър Бербатов в Индия изглежда, че ще приключи съвсем скоро. Договорът на българина е до края на сезона и той няма да бъде подновяван, твърдят местните медии. 

Това означава, че още през март българинът може да напусне индийския клуб. Редовният сезон приключва на 1 март, а при положение, че Керала стигне до плейофите за титлата, то ще играе до средата на месеца. Според Soha нито от клуба имат намерение да предлагат нов договор, нито пък Димитър би се съгласил да остане още време. 

Димитът Бербатов - "неподозираният герой" за Керала

Българският нападател Димитър Бербатов отбеляза дългоочаквания първи гол за Керала и логично веднага бе пресметнато колко необходим е той на отбо...

Бербатов пристигна с големи очаквания през лятото, които обаче не оправда напълно, а първият си гол отбеляза в миналия мач. Нападателят често страда и от контузии, което допълнително усложни престоя. Още през януари се заговори, че Бербо ще напусне, но в крайна сметка стана ясно, че ще изпълни споразумението си. В противен случай от индийския клуб трябваше да платят сериозно обезщетение. 

Още по темата

Please select answer!