Появи се още един вариант пред Десподов: Звезда иска да го привлече, но при едно условие

Футболист №1 на България за 2018 Кирил Десподов все още не знае къде ще играе през новия сезон. Медиите в Италия са сигурни, че няма да е в Каляри, като от отбора искат да го дадат под наем в Кротоне. Според сръбското издание Hotsport обаче Цървена Звезда иска да привлече нападателя. 

От сръбския гранд дори вече са осъществили първоначални контакти, но повече яснота се очаква да има след реванша между Звезда и Йънг Бойс за влизане в групите на Шампионска лига. Първата среща в Швейцария завърши 2:2. Според изданието основното условие за привличането на Десподов е Звезда да влезе в групите.

Кирил Десподов отговори на трансферните спекулации и отправи призив

Футболист №1 на България за 2018 година Кирил Десподов коментира появилите се трансферни слухове около него в последните дни. По-рано медиите в И...

Медиите в западната ни съседка твърдят, че цената на Десподов е около 3 млн. евро, а тази сума ще бъде налична при успех срещу швейцарския тим. Освен това съществува и голяма вероятност нападателят Ел Фарду Бен да напусне отбора и българинът да бъде взет именно на негово място. А на какво мнение пък са медиите в Италия относно бъдещето на Десподов - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!