Божинов се забърка в скандал в Сърбия


Божинов се забърка в скандал в Сърбия

1817 0

Нападателят на Партизан Валери Божинов се забърка в неприятен скандал и бе сериозно разкритикуван от медиите в Сърбия часове след победата на “гробарите” с 3:0 над Вождовац този уикенд.

Малко преди първия началото на срещата гостите от Белград излязоха с тениски с лика на известния фен Александър Станкович, който бе убит наскоро.

Божинов разкри кой е най-любимият му бивш клуб

След срещата стана ясно, че това е станало по идея именно на българския нападател. Станкович, известен като Сале Мутави, бе застрелян в автомобила си, след като му е организирана засада.

Мутави беше един от водачите на “гробарите”, но и известен наркодилър и престъпник. Точно поради тази причина мнозина скочиха на Валери.

Ето причината за възраждането на Божинов- има мач, няма с*кс

"Инициативата да излезем с тениски с лика на Александър Станкович бе моя. Много се изговори за това, но искахме и го направихме.

Както Сале ни уважаваше, така и ние трябваше да уважим него. Вече съм се сблъсквал с подобни ситуации в Лече, Парма и Фиорентина", коментира Божинов, който има 5 гола от началото на сезона в сръбското първенство.

Агентът: Клуб в Лига Европа и от Серия А искат Божинов

"Идеята беше на един от феновете, аз просто я осъществих. Тениските бяха готови и ни чакаха в съблекалнята. Аз просто предложих да излезем с тях на терена. Няма да влизам в детайли, но съотборниците ми се съгласиха.

С Александър винаги сме били в добри отношения. Думите му да оставяме сърцето си на терена винаги ще отекват в съзнанието ми", допълни oще българинът, който тази сутрин беше заедно със съотборниците си на погребението на Станкович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички