Бербо сложи край на индийската авантюра, разкритикува треньора си


Бербо сложи край на индийската авантюра, разкритикува треньора си
Снимка: Goal.com

3457 0

Българската футболна звезда Димитър Бербатов напуска индийския Керала Бластърс завинаги. Нападателят оповести това със снимка в Instagram, като на изпроводяк разкритикува сериозно треньора на тима Дейвид Джеймс.

"Най-лошият, който се мисли за треньор. Най-лошите тактически съвети. Ритайте топката към гърдите на нападателите, а те да се оправят. Какво по дяволите? Кой играе така?", написа звездата ни към снимката, на която пътува със самолет към България.

Бербатов напуска Керала след края на редовния сезон, който приключи на 1 март. Тогава неговият тим загуби от Бенгалуру и няма да участва в плейофите за титлата.

Треньорът Дейвид Джеймс наскоро заяви, че ще рзговаря с Бербатов, за да го убеди да остане за турнира за Купата на Индия. Явно обаче нападателят няма намерение да удължава престоя си в Индия и се връща у дома.

"Сезонът свърши. Време е да се прибирам у дома", пише в долния край на селфито на Бербо.

Както е известно, бившият играч на Тотнъм и Манчестър Юнайтед подписа с Керала Бластърс през август миналата година, като тогава начело на тима бе Рене Мюеленстийн, с когото двамата бяха работили на "Олд Трафорд" и във Фулъм. Той обаче бе уволнен и сменен с Джеймс, с който, изглежда, нашата звезда не се е разбирал много добре.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички