Звездашите отивали на война в Разград - какво им иззе полицията?


Звездашите отивали на война в Разград - какво им иззе полицията?

1710 0

Цял боен арсенал е бил иззет от феновете на Цървена звезда в Разград. Още на влизане са били претърсвани всички коли и автобуси. От там са измъкнати факли, димки, бомбички, както и няколко бокса, пише вестник "24 часа".

Като цяло сърбите се държали доста прилично в града и на стадиона, за сметка на безчинствата в Слънчев бряг преди това. Те били респектирани още на влизане, като успели да счупят само една маса в заведение в центъра.

Срещу двама от общо 50-те задържани във вторник в Слънчев бряг са повдигнати обвинения, съобщиха от апелативната прокуратура в Бургас. По случаите работи районната прокуратура в Несебър.

Урош И., на 31 г., близо до хотел „Вайълет гар-дън" в Слънчев бряг по хулигански подбуди причинил лека телесна повреда на Г. X. от Пловдив и на мъж от Смолян. За това умишлено престъпление законодателят е предвидил наказание лишаване от свобода до 3 г., уточняват от прокуратурата.

Като обвиняем е привлечен и 30-годишният Неманя С, който ударил с палка по главата полицай при сблъсък до дискотека „Викинг" в курорта. Вследствие на удара служителят на МВР получил 10-сантиметрова рана в теменната област.

30-годишният сърбин е обвинен и за нанасяне на лека телесна повреда на още едно лице - М.П. от Бургас , отново удряйки го с палка. Ако бъде признат за виновен, тои може да получи от 1 до 5 г. затвор.

Наблюдаващият прокурор е постановил задържане и за двамата обвиняеми за срок от 48 ч, предстои вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички