Фенербахче поиска спиране на първенството


Фенербахче поиска спиране на първенството

1654 0

Ръководството на истанбулския тим Фенербахче призова да се спре турския шампионат, докато не се изяснят обстоятелствата около инцидента със стрелбата по автобуса на тима.

"Вече не става дума за отношения между фенове, а за опит за убийство. Ръководството на Фенербахче смята, че е от първа необходимост да се спре първенството в страната, докато не се изяснят всички обстоятелства и не се намерят виновните", се казва в официално изявление на Фенербахче.

Инцидентът стана след мача от турския шампионат, в който Ризеспор загуби у дома в град Ризе от Фенербахче с 1:5. По автобуса бе открита стрелба, когато футболистите на гостите се насочиха към летището на черноморския град Трабзон. Шофьорът на автобуса бе ранен в лицето и откаран в болница. Сред играчите пострадали няма.

По-рано днес Турската футболна федерация (TFF) призова да бъдат взети всички необходими мерки, за да бъдат подведени под отговорност виновните за стрелбата срещу автобуса на Фенербахче снощи, както и президентът на Турция Ердоган. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички