Цървена звезда реагира на обвиненията за участие в уреден мач


Цървена звезда реагира на обвиненията за участие в уреден мач
Снимка: Getty Images/Guliver

1432 0

От Цървена звезда излязоха с официално становище след обвиненията, че отборът е играл в уреден мач срещу ПСЖ в Шампионска лига

Информацията на "Екип" сочи, че няколко дни преди срещата, завършила 6:1 в полза на Неймар и компания, в УЕФА са получили сигнал за възможността двубоят да е обект на "черно тото". След провеждането на срещата, от УЕФА са се свързали с представители на френските органи на реда и са информирали за сигнала, получен преди мача.

От сръбския тим реагираха мигновенно, като заявиха, че очакват разясняване на ситуацията и логично отричат да се участвали в нередовен мач:

С гняв и разочарование Цървена звезда отхвърля днешното писание във френското издание L'Équipe, което внушава участието на нашия клуб в нечестни и непочтени действия, и подозрения за уговаряне на резултата в мача срещу Пари Сен Жермен. Този материал може да нанесе сериозни щети върху репутацията на Цървена звезда. Затова настояваме компетентните органи в Сърбия и Франция да разследват докрай тези съмнения, за да се стигне до истината.

Днешните технологии и различни други механизми са прогресирали толкова много, че просто не е възможно този случай да остане неразрешен. Цървена звезда очаква истината по случая да излезе наяве скоро и да отпадне всяко съмнение относно участието на член на нашия клуб в евентуални непристойни действия.

В последните дни гръмна и голям скандал в Белгия зради уредени мачове. Каква бе ситуацията и там - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички