Бившият цесекар Кукоч нападна президента на Хърватия


Бившият цесекар Кукоч нападна президента на Хърватия
Снимка: Иван Йочев

1244 0

Бившият футболист на ЦСКА Тончи Кукоч, който играе за унгарския Хонвед, разкритикува президента на Хърватия Колинда Грабар-Китарович. Както е известно, защитникът е хърватин по народност. Вчера Хърватия загуби от Унгария в евроквалификация, играна в Будапеща. Грабар-Китарович се срещна преди мача с премиера на Унгария Виктор Орбан.

"Не гледах мача Хърватия - Азербайджан (2:1), но видях, че победихме, В такива моменти хората забравят в каква ужасна ситуация се намира нашата страна. Президентът Колинда, вместо да си върши работата, да подобрява живота на хората, говори за футбол и събира евтини точки", коментира Кукоч.

"Националният отбор е като светиня, всички негативи около него трябва да бъдат елиминирани. Хората нямат какво да ядат и биват гонени от собствения си дом. А на следващия ден влизам в сайтове и чета, че Колинда е казала, че трябва да отидем в Унгария и да победим. Това е цирк. Всичко, с което се заемат политиците, се проваля и умира", допълни хърватинът. Вижте в този материал как хърватският президент предизвика бум по време на Световното първенство по футбол в Русия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички