Въпреки головете на Мондиал 2022: Англия е бясна на Рашфорд заради ситуация при химна (ВИДЕО)


Въпреки головете на Мондиал 2022: Англия е бясна на Рашфорд заради ситуация при химна (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1800 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд навлезе в добра форма на Световното първенство по футбол. Бързоногият футболист реализира две попадения за Англия в последния мач от груповата фаза - за успеха с 3:0 над Уелс.

По този начин Рашфорд оглави поне временно класацията при голмайсторите на турнира, споделяйки първата позиция с Килиан Мбапе, Коуди Гакпо и Енер Валенсия - всички те имат по три гола до момента.

Въпреки това Маркъс си навлече гнева на свои сънародници с постъпка секунди преди старта на двубоя. Десният политически анализатор и активист Дарън Граймс си позволи сериозна критика към младока. Причината е, че нападателят не пееше химна заедно с другите.

"Маркъс Рашфорд твърде известен ли е за националния химн в днешни дни?" - написа Граймс в личния си профил в социалната мрежа Twitter. Можете да видите публикацията му, както и самото видео - по-долу в материала.

Всички най-важни и интересни новини от Световното първенство по футбол в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички