Скалони разкри за разговор с Меси, който спомогнал за триумфа на Аржентина в Катар


Скалони разкри за разговор с Меси, който спомогнал за триумфа на Аржентина в Катар
Снимка: Getty Images

16464 0

Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони разказа на пресконференцията си след финала на Световното първенство по футбол една история, която според него е помогнала на тима да триумфира в Катар. Историята е свързана с капитана на "гаучосите" Лионел Меси.

Както е известно, вчера вечерта (18 декември) южноамериканците спечелиха Мондиал 2022 след победа над Франция с дузпи. Аржентина не бе печелила най-големия трофей във футбола от 1986 година насам.

 

"Тази история е свързана с Меси. След като се класирахме за Световното първенство, преди да отлети в Париж, аз разговарях с него. Разбирахме, че разочарованието може да бъде много силно. Той ми каза: Не се притеснявай, да продължим. Със сигурност всичко ще бъде наред, но ако не бъде, то добре, просто сме опитали", разказа Скалони пред журналистите.

"Аз чувствах безпокойство и след този разговор почувствах облекчение. Казах му как се чувствам. С неговия отговор видях, че ние сме на правилния път. Това е история, която искам всички да знаят, защото е страхотна", допълни 44-годишният треньор. А ето на кого Скалони посвети триумфа на Световното първенство. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички