Опашки пред студиата за татуировки в Аржентина след триумфа на Световното


Опашки пред студиата за татуировки в Аржентина след триумфа на Световното
Снимка: Getty Images

1783 0

Откакто Аржентина триумфира на Световното първенство в Катар, майсторите на татуировки упорито рисуват образа на Лионел Меси върху телата на хиляди фенове. Така привържениците отдават почит на човека, който застраши пиедестала на другия футболен бог в страната - Диего Марадона.

Мнозина се стекоха в салоните за татуировки в столицата Буенос Айрес, за да изобразят върху телата си лика на Меси, звездата на отбора, който изведе Аржентина до трета световна титла.

"Знаех, че много хора искат татуировки на Меси и останалите от отбора, защото вече бяха направили резервации още преди финала, каза татуистът Себастиан Аргуело Пас, облечен с фланелката на националния вратар Емилиано Мартинес. - Но никога не съм си представял, че на следващия ден ще има опашка пред студиото".

Аргуело каза, че ден след като Аржентина победи Франция с дузпи във финала, телефонът в студиото му е звънял без прекъсване с въпроси за татуировките на Меси и знамето на Аржентина.

"Бях решил да не си правя повече татуировки, но когато видях Меси да вдига Купата, бях сигурен, че този човек заслужава татуировка", каза 44-годишният Рамиро Солис, цитиран от "Ройтерс".

"Когато Меси каза "Какво гледаш, глупако?", знаех, че ако спечелим, ще си го татуирам", каза Мария Селия Компаньо, 68-годишна. Сега тя носи прословутата фраза на Меси на предмишницата си. А ето каква татуировка ще си направят аржентинските национали. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички