Хари Кейн сложи сложи шапка "невидимка" и не можеше да бъде намерен никъде срещу САЩ


Хари Кейн сложи сложи шапка "невидимка" и не можеше да бъде намерен никъде срещу САЩ
Снимка: Getty Images

1204 0

Англия и САЩ не успяха да се победят в мач от група "B" на Световното първенство по футбол в Катар, завършвайки 0:0. След края на срещата обаче статистиката на лидера на "трите лъва" - Хари Кейн, бе повече от ужасяваща.

Деветката на Гарет Саутгейт завърши мача с 39 докосвания (3, от които в противниковото наказателно поле), 2 удара (0, от които в очертанията на вратата) и 0 създадени положения.

Мнозина футболни почитатели останаха повече от изненадани от тези цифри понеже всички са свикнали да виждат как Кейн почти винаги е решаващ фактор в мачовете на националния отбор на Англия.

Кейн започна първенството по страхотен начин, допринасяйки с 2 асистенции в първия мач на Англия - победата с 6:2 над Иран. Ако "трите лъва" обаче искат да постигнат нещо голямо в Катар, то те безспорно ще се нуждаят от версията на Хари Кейн, която се превърна в голмайстор преди 4 години на световните финали в Русия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Катар въведе ново ограничение за Мондиала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички