Гарет Бейл след загубата на Уелс от Иран: Това е изкормване... няма друг начин, по който да го кажа


Гарет Бейл след загубата на Уелс от Иран: Това е изкормване... няма друг начин, по който да го кажа
Снимка: Getty Images

2094 0

Капитанът на Уелс - Гарет Бейл, бе много разочарован след края на мача с Иран, в който бе допуснато поражение с 0:2. По този начин "драконите" почти загубиха шансове да се класират за 1/8-финалите в Катар (вижте пълното класиране в групите на Мондиал 2022).

"Това е изкормване... няма друг начин, по който да го кажа. Борихме се до самия край, трудно е да преглътнем случилото се, но трябва да се възстановим и да изиграем още един мач", заяви лидерът на Уелс в коментар след срещата.

33-годишният Бейл бе запитан и дали тази загуба означава край на амбициите на тима на Световното първенство: "Всички сме разочаровани. Трябва да се вдигнем. Ще бъде трудно, но трябва да останем позитивни", отговори играчът на ФК Лос Анджелис и допълни:

"Със сигурност ще бъде трудно. Нещата зависят и от другия мач, но ще видим. Червеният картон промени мача изцяло. Допуснахме един гол, а вторият вече нямаше значение. Ще се възстановим и ще опитаме отново". Следващият двубой за Уелс в Катар е срещу Англия - 29 ноември (21:00 часа). По-късно днес (21:00 ч.) "Трите лъва" пък се изправят срещу САЩ!

ВИЖТЕ ОЩЕ - Нов претендент за гол на турнира нокаутира Уелс за победа на Иран на Световното първенство! (ВИДЕО)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички