Звезда на "Ол блекс" подари медала си на малолетен фен (ВИДЕО)


Звезда на "Ол блекс" подари медала си на малолетен фен (ВИДЕО)

2883 0

14-годишният фен на Нова Зеландия Чарли Лайнс е горд притежател на златен медал от Световното първенство по ръгби след изключителен жест на звездата шампионите от Нова Зеландия Сони Бил Уилямс. "Ол Блекс" труимфирата за трети рекорден път след успех над Австралия на финала.

Детето опита да влезе на терена докато неговите любимци правеха почетна обиколка, но бе спрян от охранител, който го събори на земята с доста груба проява. Това се случи пред очите на Уилямс, който веднага се притече в помощ на момчето. След кратък разговор между двамата, ръгбистът подари своя златен медал на момчето.

"Вървях с момчетата и млад фен тичаше към нас, когато беше грубо съборен от охраната. Почувствах се зле за малкото момче", обясни след това Уилямс.

"Ако това беше по-малкият ми брат или братовчед, охранителят щеше да има неприятности. Но аз просто вдигнах момчето и го върнах при майка му и опитах да направя вечерта по-запомняща се за него. По-добре е медалът да виси на неговия врат, отколкото на моя", каза още звездата на "Ол блекс".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички