Защо?! "Любимката" сред бившите на Григор Димитров промени... лицето си (СНИМКИ)


Защо?! "Любимката" сред бившите на Григор Димитров промени... лицето си (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

9061 0

Григор Димитров е сред най-атрактивните тенисисти на Тура - не само по игра, но и по външен вид. Съвършено логично е и най-добрият български тенисист да се е срещал със същински красавици в личния си живот и в интимен план.

Сред тях са световно популярните звезди Никол Шерцингер и Мария Шарапова, както и последните му две половинки, които бяха публично известни - Лолита Османова и Мадалина Генеа.

От всички тях сякаш "най-одобрявана" изглеждаше Шарапова със своята най-естествена красота. Именно поради това мнозина останаха шокирани след интервенцията, която явно бившата номер 1 в света при дамите е нанесла върху лицето си.

Още: Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Мария Шарапова с голяма корекция по лицето си

Григор Димитров и Мария Шарапова

Една от най-красивите тенисистки е променила своя нос, като разликата изглежда толкова голяма, че се предполага, че се е стигнало до хирургическа намеса. Можете да видите разликата в носителката на пет трофея от турнирите на Големия шлем чрез снимките по-долу в материала. Промяната бе забелязана на модното шоу в Париж.

Шарапова се среща с Григор Димитров около 2013 година, след като няколко месеца по-рано рускинята разваля годежа си със словенския баскетболист Саша Вуячич. Гришо и Маша са звездната двойка на тениса, но впоследствие се разделят, тъй като са "на различни етапи от животите си". Разликата между тях е 4 години. 

Още: Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

В момента Шарапова вече е с британския милиардер Алекс Гилкс, като първото дете на двамата се роди през 2022 година. Наскоро пък бе забелязано, че Григор Димитров е на едно и също място с друга своя бивша (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички