Владислав Стоянов имал проблем с хазарта


Владислав Стоянов имал проблем с хазарта
Снимка: БГНЕС

4185 0

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов е имал проблем с хазарта по време на престоя си в състава на Черноморец (Бургас). През 2009 година в клуба парите направо текат като река и перничанинът се възползва грубо от този факт.

На Стоянов е открита херния и през март той трябва да се оперира в Германия. За целта собственикът на клуба Митко Събев му дава на ръка 4600 евро. Интервенцията пък се урежда лично от тогавашният спортен директор на "акулите" Фреди Бобич. "Тази операция е 5 пъти по-скъпа, отколкото в България", уточнява треньорът на Черноморец Красимир Балъков.

При пристигането си в Германия обаче вратарят заявява, че не носи въпросната сума. По-късно става ясно, че Стоянов е профукал парите на ротативки. Разследване на ръководството показва, че футболистът има сериозен проблем с комара. В Бургас пък се говори, че заради дълговете си той е бил сплашван и бит от местни бабаити, пише "Телеграф".

Въпросната случка коства титулярното място на Стоянов за сметка на Паскал Борел, а на следващата година Владо е продаден на молдовския Шериф (Тираспол), откъдето обаче кариерата му се изстрелва нагоре, за да стигне до титулярно място в националния отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички