ВИДЕО: Рууни просна на пода с шамар суперзвезда в кеча


ВИДЕО: Рууни просна на пода с шамар суперзвезда в кеча

2297 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни попадна в светлините на прожекторите със случка извън футболния терен. Англичанинът стана главен герой по време на кеч битка от WWE-сериите, на който присъства заедно с 6-годишния си син Кай и бившите си съотборници Райън Гигс и Дарън Флетчър.

По време на битка на ринга кечистът Стюарт Бенет, известен като Крал Барет, се обърна към стоящия край ринга футболист и му каза, че не иска малкият му син да вижда провала на баща си, като го призова да се бие с него.

"Бих ти предложил да се бием като мъже, ако не беше тук детето ти, което ще види как баща му се проваля. Защото, нека сме честни - той преживява същото, всеки път когато излизаш на футболния терен", каза Барет.

След това дойде до играча и тикна палец в гърдите му. Рууни отвърна на провокацията с рязък шамар, който просна боеца на пода.

През февруари Крал Барет призова Уейн на ринга в опит да му отмъсти заради симулацията на футболиста в мача за Купата между Юнайтед и Престън, отборът от родния град на кечиста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички