ВИДЕО: Кристиано стори невъзможното и събра над 400 милиона последователи


ВИДЕО: Кристиано стори невъзможното и събра над 400 милиона последователи
Снимка: Instagram

2826 0

Футболната суперзвезда Кристиано Роналдо вече мина границата от 400 милиона последователи в Instagram. Към момента бройката на феновете на португалеца в тази мрежа са 404 милиона. Той използва този повод, за да им благодари.

"Здравейте, хора. 400 милиона! Уау! Какво число! Мога да кажа: "Siiiiuuuuu|. Фантастично е, какъв момент за мен! Без Вас това би било невъзможно. Искам да Ви благодаря от все сърце. Продължавайте все така. Аз ще споделям моя живот с Вас, всички неща с Вас, защото го заслужавате", каза Роналдо във видео, което публикува в Instagram.

И макар настоящият сезон да не е най-силният за него, 37-годишният нападател продължава да трупа фенове и да се радва на голяма подкрепа. Същевременно, наскоро големият му противник Лионел Меси наскоро мина границата от 300 милиона последователи и в момента има 308 млн. Наскоро излезе информация за невероятно признание, дошло от страна на Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички