ВИДЕО: Кличко има порно клип с приятелката си!


ВИДЕО: Кличко има порно клип с приятелката си!

24889 0

Владимир Кличко е титан в световния бокс, както и титан в любовта, след като приятелката му е една от най-убийствените спортни мацки.

Актрисата Хейдън Пенетиър има страхотни дарби, както вече ви показахме в сравнителната галерия между нея и приятелката на Кубрат Пулев - Андреа. ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯТА!

Оказва се обаче и Хейдън, и Кличко имат и други заложби и спокойно, ако останат без своите професии, могат да се пробват в порно индустрията.

Малката палава актриса, която вече веднъж се раздели с Владимир, признава, че между двамата има страхотна сексуална химия, която явно е довела и до решението двамата да си направят домашен порно филм.

"Аз командвам и точка. Мога да размятам Влад като парцалена кукла. Ако случайно загуби някой мач, може спокойно да ме обвини, че съм му изпила силите.  Имаме някъде секскасета с двама ни. Дано не бъде пуснат някой от записите ни в интернет", заяви русата нимфа в популярно телевизионно шоу.

Това "някъде" явно не е интернет пространството, защото претърсихме всеки възможен сайт да го открием. Чакаме обаче хакерите да си свършат работата и скоро "касетата" да види бял свят.

Дотогава плакнете очи с най-секси видеото на убийствената Хейдън:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички