ВИДЕО: Френските национали посветиха песен на съотборника си Канте


ВИДЕО: Френските национали посветиха песен на съотборника си Канте
Снимка: Getty Images/Gulliver

4699 0

Френският национален отбор по футбол едва ли скоро ще може да се оттърси от емоциите след спечелената световна титла. Националите бяха посрещнати от близо милион души в Париж, за да празнуват заедно триумфа. На финала на Световното първенство по футбол Франция победи с 4:2 отбора на Хърватия. 

Футболистите на тима обаче поставиха в центъра на вниманието един от своите съотборници, най-скромният - Нголо Канте, който се представи на много високо ниво по време на турнира. "Той е дребен,к той е скромен, той спря Лионел Меси...", е песента, която припяват "петлите". 

Тя дори бе изпята и при посещението при президента на Франция Еманюел Макрон и съпругата му Бриджит в Елисейския дворец. Пол Погба грабна микрофона и всички, дори и селекционери Дидие Дешан, се включи. На едно от видеата, направени в автобуса, пък се вижда как Гризман дори прави доста интересни мимики по време на песента. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички