Ван Перси показа тяло на манекен на Барбадос


Ван Перси показа тяло на манекен на Барбадос

4374 0

Той може и да спечели едва бронзов медал на Световното, но извън терена е истински победител. Робин ван Перси има идеално тяло, красива съпруга, две деца, а и е богат.

Коментарът е на папараците, които издебнаха семейството по време на почивката им на остров Барбадос. 30-годишният футболист дори през ваканцията си остава верен на родината и носи бански в оранжево, цветът на Холандия.

Робин бе засечен на плажа "Санди" със съпругата си Бушра, 8-годишния си син Шакил и 5-годишната си щерка Дина, както и с приятели. Всички те изглеждат щастливи заедно и си прекарват страхотно, къпейки се в топлите води, карайки джетове и возейки се на надуваем дюшек.

Самият нападател признава, че има нужда от активна почивка след Световното, преди да се завърне за тренировки с Манчестър Юнайтед. За щастие, досегашният му треньор в националния тим Луис ван Гаал ще е новият му при "червените дяволи" и му е позволил по-дълга ваканция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички