Валери Божинов тръгна с охрана в Сърбия


Валери Божинов тръгна с охрана в Сърбия
Снимка: http://sport.blic.rs/

1468 0

Нападателят на Партизан Валери Божинов е тръгнал с охрана, твърди вестник "Всеки ден". Това се е наложило, тъй като сръбските ултраси са известни по цял свят със своята ожесточеност.

Според изданието обаче животът на играча е застрашен не само от противниковите агитки, а и от почитателите на собствения му отбор. Причината за това е, че агитката на Партизан е побратимена с тази на нашия ЦСКА. Валери пък игра доста време в големия враг на "червените" - "Левски".

От една седмица насам Божинов е съпровождан навсякъде от трима охранители. Те не се делят от него дори когато Валери си почива вкъщи. Но особено внимателни били, когато посещавал разни нощни заведения в Белград.

"Преди три дни Валери си пи кафето в един от местните ресторанти в сръбската столица, когато към него се приближиха трима ултраси. Те седнаха на съседната маса и не спряха да го обиждат и да му се заканват. За тяхно нещастие Божинов вече се бе оборудвал с бодигардове, които набързо разхвърлиха гамените", разказва свидетел на случката пред вестника.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички