В САЩ: Григор съжалява за връзката си с Маша


В САЩ: Григор съжалява за връзката си с Маша
Снимка: Getty Images/Guliver

2183 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров съжалява за връзката си със своята колежка Мария Шарапова. Той обвинява рускинята за част от неуспехите си на корта през изминалата година. Така разчетоха в САЩ конкретен пасаж от последното интервю на тенисиста пред "Tennis World".

"В Австралия имах своите шансове срещу Анди, но не се възползвах. Може би след този мач загубих малко увереност. След това работих върху новата ракета и ми трябваше време да свикна. Като цяло направих доста промени на и извън корта. Това отне голяма част от вниманието ми и ме отклони донякъде от целите ми и от това къде исках да бъда през тази година. Нивото на тренировките и физическата ми подготовка падна малко. Това бяха едни от ключовите фактори защо на моменти не играех добър тенис. Това ще ми бъде добра поука и се надявам да не допускам същите грешки отново", заяви Димитров пред изданието.

"Той не споменава за какви "грешки" точно говори, отбелязва и franchiseherald.com, като си прзви извода: "Григор май съжалява за връзката си с Шарапова".

Както е известно, двойката се раздели през юли, като и двамата не разкриха защо се е стигнало до разрива в отношенията им.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички