Утре е турнирът "Да помогнем на Бобка"


Утре е турнирът "Да помогнем на Бобка"

1657 0

Благотворителният турнир по футбол "Да помогнем на Бобка", който се организира от спортните журналисти, почва утре в 10:00 часа на игрището на комплекса "Академик" до зала "Фестивална".

Редактори и репортери от бранша събират средства за лечението на 10-годишната Боряна Дикова. Детето в момента се лекува в Германия от тумор на яйчниците, след като преди това е изкарало неуспешно и погрешно лечение в България. Средствата, които са отпуснати от фонда за лечение на деца в чужбина, покриват една значителна част от разходите, но за съжаление не достигат. Идеята на спортните журналисти е да се набере останалата част, за да бъде излекувано детето. Турнирът "Да помогнем на Бобка" ще се проведе на откритото ВИП-игрище на комплекса, чийто управител Стоян Ташев го предостави като партньор на събитието. За участие са поканени четири отбора – тимът на спортните журналисти "Медиа Юнайтед", състав от ветерани и звезди, отбор на футболните съдии и "Отбора на надеждата", който представя България тази година на световното първенство за бездомни хора в Чили. Отделно ще има дамски футболен мач - спортните журналистки ще играят срещу отбор от съдийки и студентки от НСА.

Даренията, освен на самия футболен турнир, могат да се правят на следните банкови сметки:

Сметка в лева: IBAN: BG48 RZBB 9155 1066 4654 17

BIC: RZBBBGSF

Любов Иванова Тотева

Сметка в евро:

IBAN:BG36RZBB91551466465406

BIC: RZBBBGSF

Lubov Ivanova Toteva

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички