Южени Бушар се "продаде" на фен срещу 85 хил. долара за благотворителна цел


Южени Бушар се "продаде" на фен срещу 85 хил. долара за благотворителна цел

3628 0

Сексапилната тенис звезда Южени Бушар обяви, че ще излезе на среща със свой фен срещу заплащане, което ще бъде дарено за благотворителна цел на няколко фондации. Победителят в търга е предложил 85 хиляди долара, като е преборил конкуренцията на още 36 участници.

Началната цена на търга е била 2500 долара, но сумата бързо се е покачила предвид залога, обещан от тенисистката. Срещата между Бушар и спечелилия търга ще се осъществи по време на някой от следващите издания на турнирите от Големия шлем. Освен това "дарителят" ще може да гледа мач на Бушар от ложата на нейните треньори, както и да получи част от спортното й оборудване.

ГАЛЕРИЯ С ГОРЕЩИ СНИМКИ НА СЕКСАПИЛНАТА ЮЖЕНИ БУШАР ВИЖТЕ ТУК

"Вие сте невероятни. Ще помогнете на много хора, които точно сега се нуждаят най-много от това. Благодаря ви, че бяхте част от това. Гордея се с вас", написа Бушар в Инстаграм, обещавайки да поеме самолетните билети и разходите за престоя на победителя в търга.

Бушар не за първи път организира подобни събития, чрез които позволява на фенове да се срещат с нея и да излизат заедно. Преди време канадката загуби облог с неин фен, с който след това пожела да излезе на втора среща (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички