Треньор моли Байерн за работа с писмо


Треньор моли Байерн за работа с писмо

1224 0

Безработният бразилски треньор Валдомир Да Силва написа писмо до президента на Байерн с молба да го вземе на работа, разкри "Глобо". Специалистът е приложил треньорски сертификат. Той имал огромно желание да изкара стаж в Германия, но нямал пари за това. Поради тази причина поканил президента на баварците в родния си град Гуарулос. Писмото било написано на португалски и се наложило треньорът по физическата подготовка Даниел Жовиню, който е бразилец, да превежда. Текстът трогнал изключително ръководството на Байерн.

"Драги неизвестен за мен президент, пиша това писмо в тежко за страната време. Иска ми се да ви помоля да намерите за мен място в щаба на вашия тим, тъй като аз съм професионален треньор. Не мога да посетя страната ви, защото нямам достатъчно пари. Ако искате да се запознаете с мен, можете да ми дойдете на гости. Защото вашата помощ и внмание значат много за мен. Националният отбор на Германия се представи успешно на световното първенство и беше отседнал в същия щат, в който съм и аз...Вашият отбор играе умен футбол, сменя тактиката в зависимост от съперлника. Да сте живи и здрави. Извинете, че ви отнемам от времето, но, изведнъж, можем да станем колеги", гласи писмото на Валдомир.

Бразилецът получи и отговор, който обаче се оказа чалеч от очакваното. "Валдомир, в настоящия момент не можем да ви помогнем, тъй като треньорският ни щаб е окомплектован. Надяваме се, че скоро ще можете да си намерите работа", написаха му баваците.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички