Трагедията се разраства: Сестрата на Емилиано Сала посегна на живота си


Трагедията се разраства: Сестрата на Емилиано Сала посегна на живота си
Снимка: Instagram

4332 0

Ромина Сала, сестрата на трагично загиналия футболист Емилиано Сала, е приета в болница след опит да се самоубие, съобщава "TN Deportivo". Жената е в критично състояние в болница в аржентинския град Санта Фе. Тя диша с помощта на кислороден апарат и лекарите се борят за живота ѝ.

29-годишната Ромина е била приета в болницата в нетрезво състояние и с белези на обесване по тялото. Лекарите предполагат, че тя е опитала да се самоубие, вероятно неуспявайки да преживее загубата на своя брат.

Както е известно, Емилиано Сала загина през януари 2019 година, докато летеше от Франция за Великобритания, за да се присъедини към новия си клуб Кардиф. Самолетът му катастрофира над Ла Манша. Семейство Сала още няма всички отговори за причината за катастрофата, а разследването на инцидента се бави заради пандемията от коронавирус. Наскоро заради тежката трагедия се спомина и бащата на Емилиано и Ромина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички