"Ти беше моята светлина": Христо Стоичков се сбогува трогателно с актьора Иван Иванов


"Ти беше моята светлина": Христо Стоичков се сбогува трогателно с актьора Иван Иванов
Снимка: facebook.com/H8SHristoStoitchkov

1373 0

На 72-годишна възраст почина един от най-добрите и любими български актьори Иван Иванов. Тъжната новина бързо се разнесе из цялата страна, а колеги, известни личности и обикновени хора използваха социалните мрежи, за да си спомнят за него.

Сред тях е и най-успешният български футболист в историята Христо Стоичков. Легендарният номер 8 публикува трогателно обръщение в своя Фейсбук профил, с което определя Иванов като своето вдъхновение.

Публикуваме написаното от Камата без редакторска намеса:

"Любовта никога не умира! И ти така, бате Иване! Светъл да е пътят ти, както всичко, което правеше, беше под светлината на прожекторите! Ти беше моето вдъхновение! Ти беше моята пътевoдна светлина, която ме вoдеше през годините! Знам, че ти винаги ще си сред нас, само си от другата страна!

ВСИЧКО Е ЛЮБОВ"!

Иван Иванов е известен с ролите си в емблематични филми като "Всичко е любов", "Лавина", "Комбина", "Мярка за неотклонение" и много други.

Той се подвизава дълго и в театъра, както и в озвучаването на филми. Роден е на 16-и декември, 1951-ва година в Асеновград. Завършва актьорско майсторство във ВИТИЗ, а през кариерата си печели редица награди и признания, сред които най-ценното - обичта на публиката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички